Vlad Filat: ”Vă doresc tuturor Sărbători luminate și binecuvântate!”

Vlad Filat: ”Ca-n fiecare an, de peste două mii de ani Mântuitorul își duce Întruparea până la capăt. A fost nevoie ca Dumnezeu să se facă om pentru ca omul să capete șansa îndumnezeirii. Prin Învierea Sa, Iisus Hristos a învins moartea pentru și în numele oamenilor.

Credința, speranța și dragostea sunt virtuțile de care avem nevoie cu toții în aceste Sărbători pascale încercate de virusul ucigaș.

Cu dragoste și speranță să mulțumim medicilor noștri care sunt astăzi deopotrivă cruciați și crucificați într-o adevărată bătălie a umanității. Ei sunt adevărații eroi și merită întreaga noastră recunoștință!

De asemenea, cu speranța revederii și un gând bun să ne îndreptăm către toți ai noștri din diaspora atât de hulită în aceste zile de rătăcire și incertitudine. Pelerini de nevoie pe meleaguri străine, ei sunt apostolii bunăstării celor de acasă, meritând din plin tot respectul nostru.

Cu solidaritate și compasiune pentru cei aflați în suferință, să ne bucurăm cu toții de miracolul Învierii și să nu uităm că prin credință și moartea poate fi biruită!

Vă doresc tuturor Sărbători luminate și binecuvântate!

Hristos a Înviat!”.